2011. november 16., szerda

Decoration Dream

Végre, végre, végre! Tudtam, hogy készülnek valamire! Az eredmény a Dreamy Doll House és a Memorial Cake kombinációjából született gyönyörűség: Deciration Dream. A lovak nagyon édesek rajta, és a táska nagyon jól néz ki! Van rózsaszín, fekete, sárga és kék színű ruha, nekem a kék tetszik a legjobban. A kétféle JSK közül a masnis a legjobb (mármint amin a sok kis színes masni van).


1 megjegyzés:

  1. Néha meghal a blogger nekem, de most végre enged kommentelni, úgy hogy visszamenőleg is: sok-sok gratula a Dreamyhez! Annyira gyönyörű menta szine van, egyszer nekem is lesz majd egy menta ruhám :)

    A Sugar Hearts series-ből nekem csak a szoknya tetszik, mondjuk az is inkább decorahoz, valahogy a többin nagyon kijön, hogy chiffon(?) az anyaga, és nem nagyon vagyok érte oda.

    A Decoration Dream pedig nagyon nem tetszik :( Olyan mintha a BL mókusos printet csinálták volna vagy ahogy te mondtad, két gyönyörű printet összeraktak volna, és sikerült egy olyan semmilyen printet alkotniuk :( Remélem összeszedi magát majd az AP. Az egyetlen print, amiért ebben az évben rajongok, az a Wonder Story, de semmi igazán sweet? 2009-2010-es években annyi gyönyörű print született!

    VálaszTörlés