2011. május 22., vasárnap

Néhány cukiság a nyárra


Íme néhány cukorság a nyárra, amit az utóbbi időben sikerült beszereznem. A fehér boleró nagyon jó áron volt, vele együtt vettem a macikámat is. A maciból kéket akartam venni, de mire eldöntöttem, tényleg vásároljak-e vagy sem, addigra már elfogyott a kék (1 kék volt, 1 sárga és sok rózsaszín). Sárga sem volt már, így hát vettem rózsaszínt, ez is nagyon édes és végül is ez az én színem. Egy japán lány árulta őket, aki Sendaiban lakik és shopping service-ezik, mivel a munkáját elveszítette a földrengés miatt. A lány szülei Sendai mellett laknak, és a házat megrongálta a tsunami, és ott volt az összes ruhája is, kivéve a téli holmikat. Úgy éreztem, ha vásárolok tőle valamit, azzal kicsit hozzájárulok ahhoz, hogy rendezze az életét, és ezek a cuccok jó áron voltak és teljesen újak, a boleró nagyon kényelmes, jó minőségű. És a macika Usakumya egyik barátja és olyan aranyos! Nagyon izgultam a csomag miatt, de végül biztonságban megérkezett.
Az Angelic Pretty bolerót egy amerikai lánytól vettem, aki az EGL egyik moderátora. Nagyon szép a színe és nagyon puha. Chibi Tenshi is árult egy menta bolerót, az is nagyon tetszett, de ez le volt árazva 20%-kal, jóval olcsóbb volt, így inkább ezt választottam. Az epres szoknyámmal szeretném koordinálni, illetve a fagyis JSK-mal. És hogy az epres szett teljes legyen, ezt a kalapot a jubileumi meeten kaptam Yakaii-tól, köszönöm még egyszer! Nagyon ügyes munka, én nem tudnék ilyet csinálni, és nagyon örülök neki, hogy piros rajta a szalag, mert így megy az eprekhez. Ez a kalap olyan édes, tök jó, hogy hozzám került, pedig akkor még nem is hittem, hogy sikerül az Ichigo Millefeuille! Nem hiszem, hogy mellé veszek a Bodyline-tól epres szoknyát, szerintem egy bőven elég ^_^Amit még szeretnék: nem tudom, ezekből mi fog összejönni nyáron, az összes tuti nem, de jó lenne, ha legalább 3-4 dolog sikerülne, és ugye becsúszhatnak be nem tervezett dolgok is.

1. Egy rövidujjú vagy lecsatolható ujjú fehér blúz.
2.Rózsaszín boleró, nagyon tetszik a Bodyline AP replikája.  
3. Milky-chan: rájöttem, hogy szoknyával is megelégednék belőle, ami lehet rózsaszín vagy fehér is, illetve még mindig tetszik az OP, de akkor lehetőleg rózsaszínben.
4. Dreamy Doll House OP mentában, esetleg szoknya. 
5. Rózsaszín vagy fehér Memorial Cake szoknya, esetleg JSK vagy OP.
6. Toy Fantasy rózsaszínben, esetleg kékben. Még nem határoztam el magam a verziót illetően.
7. Milky Planet, lehet, hogy megelégszem egyelőre a replikával, mert az eredeti sajnos méregdrága. Szoknyát szeretnék, lehetőleg rózsaszínt vagy sárgát, esetleg kéket.
8. Piros Vampire Requiem rövid JSK, nem hiszem, hogy az eredetiért ki tudnék adni 100 ezer forintot.
9. Kevésbé pufi alsószoknya.
10. Bodyline epres táska, ami jelenleg sajnos nincs a BL oldalán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése