2011. március 26., szombat

Mégis lesz cipőm ^_^

Úgy néz ki, mégis lesz cipőm! De majd csak akkor hiszem el igazán, ha tényleg látom, hogy egy gyönyörű szép új M-es menta cipőcske bukkan elő a csomagból. Már nagyon várom. Végül is az a poén, hogy úgy volt, hogy az AP boltban nincs is L-es, erre mégis azt küldtek. De így legalább Giginek is teljesült az álma, mert ő is szeretett volna ilyet, meg persze én is. Remélem, hamarosan más álmaim is teljesülnek. Most már van Sugary replika, illetve az AP is akcióba lendült, mivel újra kapható náluk Sugary. Viszont nekem nem kell Sugary (egyelőre, bár a rózsaszín szoknya nagyon csábító és a replika nem kerül sokba), helyette viszont kellene a menta Dreamy, nagyon-nagyon szeretném, főleg most, hogy meglesz a menta cipő. A fehér Memo Cake is nagyon tetszik, abból is OP-t szeretnék, isteni az a print, (100szor szebb, mint a Baby Sugar Rose Cake-je). Azt hiszem, fehéret szeretnék, de a rózsaszínnal is kiegyeznék. A Milky Planetből szoknyát szeretnék, mindegy, milyen színt, csak a feketét ne. Leginkább a rózsaszínt preferálom, de egy kéket sem utasítanék vissza. És még ott lenne a menta Ichigo Millefeuille szoknya. A Milkyt meg már úgy bánom, hogy nem vettem meg a múltkor. 


Ez így felsorolva elég sok, szóval lehet, hogy egy-két cuccomtól meg kell válnom. Lehet, hogy a rózsaszín Lovely JSK-mat megpróbálom elcserélni egy rózsaszín Lovely szoknyára. Jó dolog, hogy egy Baby cucc is képviselteti magát a szekrényemben, és nagyon aranyos a printje is, ráadásul a masnija is imádnivaló a kis pomponokkal. Csak az a gond, hogy egy szép szoknya egy szép blúzzal mutat csak igazán jól. Igazából a szekrényem legnagyobb hiányossága egy szép rózsaszín és egy szép fehér blúz. Van egy Bodyline blúzom, ami kezdetnek kiváló volt, de valahogy nem passzol minden ruhámhoz. Van egy istenien szép fehér blúz az AP oldalán, azt hiszem, talán Giginek is ilyen van rózsaszínben. Mondjuk nem lenne muszáj pont ilyet és nem ennyire drágát (130 euróba kerül leárazva!), de valami hasonlóra gondoltam. Reménykedem benne, hogy majd esetleg EGL-en felbukkan egy jó vétel. Pár hónapja az a rózsaszín AP blúz olyan cuki volt 4500 yenért, és elszalasztottam:( Egyelőre a cipő jöjjön meg, aztán majd meglátjuk, mi lesz. Azt hiszem, a Dreamy az, amit a legjobban szeretnék. Egy rózsaszín boleró sem ártana, a Bodyline oldalán vannak AP-stílusú bolerók, majd olyat fogok rendelni, csak megvárom, míg leárazzák őket.

2 megjegyzés:

  1. Sok sikert Sakuraaaa^^ nagyon drukkolok, hogy teljesüljön a dreamy doll house álmod :33 Viszont szerintem az AP boltos blúzok irreálisak drágák... 130 euró? leárazva??? na ne már... 30 euróba nem kerül az a blúz anyag és munkaköltséggel. Najó, munkával, ha drágán dolgoznak, akkor is csak 50.

    VálaszTörlés
  2. Hát igen, nagyon drága még leárazva is. EGL-en olcsóbban meg lehet szerezni, ebben biztos vagyok. Ha találnék valami hasonlót, az nagyon jó lenne ^_^
    És köszi, hogy szurkolsz:)

    VálaszTörlés