2010. szeptember 28., kedd

Melty Chocolate replika

 

Nemrég rendeltünk a Bodyline-tól Ichigóval: akkor rendeltem meg a Sweet Biscuit Heart Chocolate, más névem Melty Csokis Keksz szoknyát, méghozzá menta színben. Nagyon jól sikerült szoknya, a fazonja tökéletes, és a printje is gyönyörű. A JSK verzió nekem annyira nem tetszett, nekem valahogy túl csíkos volt, és az elején azok a fodrok nem igazán tetszettek. A szoknya verzió viszont tökéletes: itt vannak róla a képek!

 

13 megjegyzés:

 1. Nekem is nagyon tetszett, és én is szerettem volna, csak végül a csipkéje elvette a kedvemet, valamiért ez a fajta csipke fehérben nagyon nem tetszik... Feketében még csakcsak, a pónison is hasonló van.

  VálaszTörlés
 2. I love the skirt! I want a Lolita outfit so badly! :3

  VálaszTörlés
 3. Neked szerintem jól állnának az OP-k és JSK-k is. =) Nem pont ebben a mintában gondoltam, hanem úgy általánosan. =)

  A szoknyák amúgy kellemesek, én is szemezgettem velük, de valahogy nem kerültek be a nagyonakarom listába. =)

  VálaszTörlés
 4. Jaj, ez szerintem is csodaszép, nekem először nagyon nem tetszett, aztán teljesen beleszerettem... A JSK egyszerűen nem szép, a szoknya viszont tökéletes!
  Nekem tegnapelőtt érkezett kékben, tegnap már meg is sétáltattam. :)

  Bocsánat, hogy így ismeretlenül kommentelgetek, remélem nem baj... ^^'

  VálaszTörlés
 5. Kriszchanék is azt mondták a múltkor, hogy nekem a JSK-k jobban állnak, mint a szoknyák. Csak ebből a kekszesből valahogy nem jött be a jsk.

  Lyona: nem kell bocsánatot kérned, most hogy kommenteltél, elkezdtem nézegetni a blogodat ^_^ Nekem első látásra megtetszett a kekszes, szerintem ez egy nagyon jól sikerült Bodyline print.

  VálaszTörlés
 6. Semmiképp sem akar senki rábeszélni olyanra, ami nem tetszik vagy nem áll jól. =) Ha van JSK, vagy OP, akkor esetleg gyűjts arra. =)

  VálaszTörlés
 7. Nem baj, ha valamire rá akar valaki beszélni és tényleg jobban áll:) Én pl. Lovely Sweetből fehéret akartam, Nana beszélt rá a rózsaszínre és tényleg nagyon jól áll:)
  A Milkyből tuti jsk-t veszek majd ^_^

  VálaszTörlés
 8. Hello!
  Egy kis segítséget szeretnék kérni. :) Szeretnék Miracle Candy replika OP-t rendelni, és láttam, hogy neked is van MC replikád, úgyhogy gondoltam megkérdezem, hogy te honnan rendelted. (Én ezt a helyet találtam: http://yikyu1991716.livejournal.com/4894.html)
  A menetét szeretném megkérdezni, hogy hogy lehet LJ-ről rendelni (pl: paypal cím megadása??)
  Előre is nagyon köszönöm!
  Sugi

  És én is imádom ezt a BL szoknyát, annyira édes a printje (a JSK-ja nekem se tetszett).

  VálaszTörlés
 9. Pont most nézem a paypalos bejegyzésed :) Azért a többi kérdésem még áll.

  Előre is sok-sok köszönettel,
  Sugi

  VálaszTörlés
 10. Sugi: én is tőle rendeltem a replikát. Először is regizni kell az lj-n. Le kell írnod neki, mit szeretnél, milyen színben és ő majd válaszol neked. Majd a paypalt is meg kell adni.

  De szerintem jól gondold meg. A print tényleg nagyon hasonlít, néhol csillog is, de ez nem AP minőség, és nem csak a műcsipke miatt, amiből az OP-n több van, mint a szoknyán, hanem mert a Bodyline szoknyáim pl. igényesebben vannak megcsinálva és én egy kicsit drágának találom ezeket a replikákat. De ez te döntésed, nem akarok beleszólni:) Én egy ideig gondolkodtam a Milky replikán, de mivel nekem a Milky az egyik álomprintem, inkább megcélzom az igazit, még akkor is, ha tovább tart rá összegyűjteni. Ránézésre szinte egyformának tűnnek, de AP Milky nekem sokkal szebb, mint a replika Milky.

  És talán ennél olcsóbban is szerezhetsz MC replikát, esetleg feladhatsz egy wtb posztot egl-en, hátha valaki el akarja adni a sajátját.

  VálaszTörlés
 11. Thank you so much for the follow! ^-^ ♥

  VálaszTörlés
 12. Köszönöm a tanácsokat, átgondolotam, és végül abban maradtam, hogy nem rendelek replikát, inkább majd ha lesz rá pénzem az eredetit veszem meg :)

  VálaszTörlés
 13. Sugi: az eredeti szerintem sokkal szebb és minőségibb. Figyelni kell egl-en is meg aukciós oldalakon:)

  VálaszTörlés