2010. augusztus 19., csütörtök

Angelic Pretty 2010/1 értékelés

Azt hiszem, eljött a féléves értékelés ideje:) Ez a saját véleményem az Angelic Pretty 2010-es munkásságáról. Mostanában valahogyan mindig Meltykről álmodom (a menta Melty szoknyáról), de ez biztos csak azért van, mert most újra megjelent. Ugyanúgy, ahogyan van a világon egy közepes méretű, 30 centis fehér Usakumya, amelyik kinézett magának, létezik valahol egy menta Melty Chocolate szoknya is, amelyik nem kerülheti el a sorsát ^_^ De azért nem csak Meltyk vannak a világon, hanem más különlegességek is, szóval kiosztom a 2010 első félévi Cherry Garden díjakat Angelic Pretty kategóriában ^_^

A legjobb print: Milky Planet

Szerintem ez volt az eddigi év legédesebb printje (az újra megjelenő Melty mellett, de mivel a Melty igazából nem új print, ezért a Milky Planet nyert). Főleg sárga és lila színben gyönyörű, és nagyon tetszik az egész téma: egy édességekből álló vidámpark az űrben. A hozzá illő masni is nagyon édes lett.


A számomra legkevesebb pontot érő print: Happy Garden

Nem akarom bántani ezt a printet. Igazából aranyos meg minden, de tényleg kicsit olyan, mint a szalvéta. Rangsoroltam a 2010-es printeket, és nálam ez került az utolsó helyre.


A legjobb kardi/blúz/parka: fagyis kardigán

Milyen édes lett volna egy menta Ichigo Milfeulle szoknyával együtt. De egyelőre mindkettő álom marad.


A legszebb kiegészítő: Jewelry Jelly csuklómandzsetták

Még mindig akarom őket! Annyira gyönyörűségesek. Fogalmam sincs, mihez lehetne őket jelenleg felvenni, de attól még méltán kiérdemelték a kitüntetést.

A legbizarrabb kiegészítő: a már korábban kielemzett fagyis fejdísz

Szerintem az, hogy miért nyerte el nálam ezt a díjat, nem kell magyarázni:) A kép magáért beszél.

A legkawaiibb kiegészítő: Wonder Cookie táska

Vaníliás keksz, csokis keksz, eperkrémes keksz ^_^ Nem vagyok annyira oda a táskákért, de ez ÜBERCUKOR. A formája, a kinézete, maga a tény, hogy olyan, mint egy keksz. A Wonder Cookie print nem igazán fogott meg, de ez a táska nagyon tetszik.

A "legprettybb" állatka: a kiscsibe

A 2009-es nyertes nálam egyértelműen a Milky-chan sál lett volna. Idén eddig volt alvó póni, fagyizó nyuszik és bolyhos farkú Happy Bunnyk, de a győztes egyértelműen ez a kiscsirkés táska.

1 megjegyzés: