2010. június 1., kedd

My Teaparty Shoes ^_^


Márciusban Elyvel együtt igénybe vettük Yikyu shopping service-ét, és én egy sötétrózsaszín Secret Shop cipőt rendeltem elő. Ma, miközben hazafelé tartottam vizsga után, arra gondoltam, hogy ennyi küzdelem után ma már tényleg meg kellene érkeznie a teaparti cipőnek. Még pénteken megérkezett, de a hétvége miatt kicsit lassan haladtak a dolgok. Éppen Nekohimével chateltünk, amikor csengettek! Igen, univerzum-sama ismét csodát tett és megérkezett ez a gyönyörűség! Természetesen azonnal rávetettem magam a csomagra. Három hónap után érthető, hogy kicsit izgatott voltam ^_^ Kibontottam és először megláttam az ajándék Secret Shop táskát:) Úgy gondoltam, ez az esemény megérdemel pár sort, hátha más is kedvet kap egy ilyen cipőhöz:)


Márka: Secret Shop, ők az Angelic Pretty beszállítói is. Egyszer láttam egy Secret Shop és egy Angelic Pretty teaparti cipő összehasonlítását, a különbség talán annyi volt, hogy az AP cipő picit igényesebben volt megcsinálva, de egyáltalán nincs akkora különbség a kettő közt, hogy az AP tripla árat kérjen el érte. Az SS cipők nagyon sok színben kaphatóak (fehér, fekete, világos rózsaszín, sötétrózsaszín, barna, sárga, lila, menta, piros és világoskék).


Típusa: Secret Shop Tea Party 9809


Mérete: M, azaz 23.5 cm. Szerintem pontos a méret, jó lett rám a cipő:) Lehet, hogy egy kis vattát kellene dugni bele, hiszen a lábam kisebb, mint 23.5 cm, de alapvetően passzol a cipő, kényelmesen lehet benne járni, bár még nem viseltem olyan hosszú ideig, hogy erről bővebb tapasztalataim lennének.

Szín: dark pink. Nem rikító rózsaszín, hanem nagyon szép sötétrózsaszín. Hogy is mondják ezt... eperfagyi szín? Szerintem gyönyörű:) Hála az égnek, hogy végül emellett döntöttem, és nem a világos rózsaszínt választottam. Nagyon sok ruhámhoz fel tudom venni, nagyon jól illene a Ribbon Dollhoz és a Miracle Candyhez is! Még a Fruit Parlorhoz is megy, annak ellenére, hogy kicsit más színű rózsaszín a szoknya, de alapvetően nem ütnek el egymástól. Illetve ha egyszer majd sikerülne beszerezni egy fehér Milky-chant, menta Dreamy Dollt és egy sárga vagy rózsaszín Milky Planetet, szerintem ezekhez is jól állna ^_^

Variálható: a masni fel - és lecsatolható:) Szerintem nagyon jó, hogy a masni levehető, illetve egy kis klipsszel ide-oda tehető. A 9807-es változat masniját nem lehet lecsatolni.

Ajándék: fekete SS tote bag, az egyik oldalán fejjel lefelé van a felirat... nem tudom, hogy ez most direkt így van, vagy csak megint "szerencsém volt", de ez legyen a legkevesebb. Legalább egyedi ^_^ És legalább lett egy tatyóm a Marine Rose-hoz, mert az is fekete-piros ^_^

Yikyu shopping service: alapvetően nem volt semmi probléma. Már korábban is rendeltem tőle, egy Secret Shop Milky zoknit és egy Miracle Candy replika szoknyát. Márciusban együtt rendeltünk Elyvel 1-1 pár cipőt. Mivel az ő cipője raktáron volt, neki azonnal tudta postázni, a Secret Shop cipők viszont még nem voltak legyártva, ezért kellett ilyen sokat várnom. Yikyu végig nagyon kedves volt, kedvezményt is adott nekünk, illetve pénzügyi dolgokban is rugalmas volt. Mielőtt postázta a cipőt, értesített, május 24-én adta postára és május 31-én érkezett meg Hongkongból. Airmaillel postázott, amihez nyomkövetés is tartozik. Szóval alapvetően csak jót tudok mondani, minden rendben volt ^_^

Szóval összességében nagyon boldog vagyok, lányok, főleg a mai embert próbáló vizsga után:) Annyira vártam már ezt a cipőt és nagyon izgultam, hogy biztonságban ideérjen és hogy passzoljon és szép színe legyen, mert azért a fotók nem adják vissza rendesen a színét. Élőben nagyon szép:)

Most következzen néhány fotó:)


Remélem, a pónikáknak is tetszik ^_^


Ajándék tote bag

7 megjegyzés:

 1. Ez nagyon édes :3 Lehet, hogy fontolóra veszek majd kicsit később egy ilyet én is. Nem tudod, hogy a miracle candy replikából van-e még?

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép *-*
  Annyira tetszenek ezek a cipellők, majd egyszer (remélhetőleg még idén) én is szeretnék egyet ^^
  Univerzum-sama feltűnően rendes hozzánk mostanság (biztos akar valamit xD) ^^

  VálaszTörlés
 3. Juuuuuuuj~ dekawaiiii~ ♥
  Nagyon sok gratu hozzá, Saku-chan! ^_^
  És nagyon jól áll neked! :3

  VálaszTörlés
 4. Univerzum-sama tényleg kedves mostanság :D
  Gratula, Sakura!! Nagyon ari! Én nem tudnám elképzelni rikító rózsaszínben... Ilyenben jobb :D

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm mindenkinek:)

  Kriszchan: szerintem már csak OP van, azt viszont nem ajánlom neked a sok műcsipke miatt. De egl-en fel szoktak bukkanni Miracle Candy replika szoknyák:)

  Cchan: én el tudnám képzelni rikító ciklámenben:) Viszont azt egy loliruhámhoz sem tudnám felvenni.

  VálaszTörlés
 6. Nagyon csini rajtad ^.^.
  Miracle Candy replika szoknyák után, már én is vadászok egy ideje, de sajnos nagyon drágák ahoz képest, hogy replikák T.T .

  VálaszTörlés
 7. a képen annyira nem tetszik, de így hogy rajtad van meg hogy a masni elől van tényleg szuper :D

  VálaszTörlés