2010. április 27., kedd

Puppet Show


Puppet Show! Ez egy nagyon jó játék, nekem nagyon tetszett! Remélem, lesz második része is. Szerintem érdemes kipróbálni, a grafikája is nagyon szép. Ez egy hidden object játék, meg fejtörőket kell megoldani benne. És a története is érdekes. Régen nem szerettem az ilyen játékokat, de ma már a kedvenceim, főleg ha ilyen igényesen vannak megcsinálva. Próbálja ki, akit érdekel!

4 megjegyzés:

 1. Szia!
  Ajánlásodra letöltöttem a átékot,és nagyon tetszik!!!De megakadtam..Nem tudnál segíteni?Már a színházban vagyok,és a titkos kertbe is bejutottam,csak nemtudom,hogy találom meg azt az izét,ami kinyitja az ottani ajtót (ilyen színes vacak)...Ja és van egy billyentyűzetgombom 11-es számmal,az hova kell?
  köszi.

  VálaszTörlés
 2. Örülök, hogy tetszik:) Hát elég régen játszottam vele, szóval nem vagyok képben, de rémlik, hogy nekem is volt egy kis színes valami, amit nem találtam, aztán valahol az ablakban volt, amin ki lehetett nézni, de itt a végigjátszás, használd ezt, ha elakadtál.

  http://www.gamezebo.com/download-games/puppetshow-mystery-joyville/walkthrough

  VálaszTörlés
 3. Én is letöltöttem és nagyon tetszett, már végig is vittem. :) Köszi! ^^ Szerinted lesz 2. része? Vagy esetleg már van is...?

  VálaszTörlés
 4. Ichigo: majd szólok, ha lesz:) de szerintem lesz, minden ilyennek szokott második része lenni ám.

  VálaszTörlés