2010. április 16., péntek

Babák


Nagyon édesek ezek a babák:) Azért tetszenek, meg kicsit olyan lolisak. Mondjuk megküzdöttem értük. Még tavaly nyáron elmentünk buszos kirándulásra, termékbemutatóra, és az egyik ajándék személyenként egy ilyen baba volt. Mivel ketten mentünk, ezért van ugye két baba. A termékbemutató egyébként hihetetlenül rossz volt: korábban is voltam már termékbemutatón, de ez mindent felülmúlt. Egyrészt hat óra hossza volt (közben volt egy kis szünet), másrészt az előadást vezető hapsi - miután kevesen vásároltak - a közönség arcába vágta, hogy itt miért nem akar senki sem venni semmit, mert neki meg kell, hogy legyen a bevétele. Na most aki már járt ilyen buszos kirándulásos termékbemutatón, az tudja, hogy a közönség 95%-a nyugdíjas. És azért a nyugdíj összege nem olyan magas, hogy mindenki be merjen vállalni egy 100-150 ezer vagy táplálék-kiegészítőt forintos matracot, ami fényenergiát sugároz. Még akkor is, ha részletekben kell fizetnie. Szóval én még ilyen cinikus, bunkó előadóval sosem találkoztam. Arról nem is beszélve, hogy olyan hangosan beszélt, hogy az első sorban ülők majdnem megsüketültek (mi meg pont ott ültünk).
Hála az égnek túléltük:) Igazából csak az ajándék miatt mentünk el, és kaptunk négy darab nagyon szép japán motívumú bögrét, valami konyhai miszmaszt meg babát. Többféle baba is volt, és úgy szerettük volna, ha nem egyformát kapunk, meg a piros amúgy sem tetszett annyira. Erre kaptunk két pirosat:( De utána egy néni oda jött, hogy nem cserélnénk-e el a sötétkék ruhás babáját az egyik pirosra. Hát még szép, mert az sokkal jobban tetszett. Szóval így lett egy piros meg egy kék babám is ^_^ Legalább nem egyformák:)

Elvileg a kirándulás része volt az is, hogy ferences szerzetesek kalauzolásával megnézünk egy templomot meg a remetebarlangokat. A probléma csak az volt, hogy egyetlen ferences szerzetest sem láttunk, és kiderült, hogy nincsen kalauzolás, csak szabadprogram. Aztán még elmentünk Hatvanba vacsorázni, aminek semmi értelme nem volt, mert a termékbemutató pont egy étteremben volt, miért nem lehetett volna oda megszervezni a kajálást? Na mindegy, és Hatvanban se gondoljon senki valami hétfogásos lakomára. Az étel felvizezett babgulyás volt, és palacsinta. Mondjuk a palacsinta nem volt rossz, azt hiszem, fahéjas volt vagy lekváros, csak hát nem volt friss, hideg volt, és olyan mini papírtányéron adták, hogy lelógott róla. De úgy érzem, a japán bögrékért megérte, nagyon szépek, igaz, a minőségük nem a legjobb, és azt hiszem, az egyik hibás is, de attól még cukik. És a babák is aranyosak, azóta is jól elvannak a polcon.

3 megjegyzés:

 1. Én ilyen buszos kirándulásra mindig el akartam menni, főleg, mert kész szocigráfia, hogy milyen emberek tartják a bemutatókat...
  De legalább a babák helyesek! :D Szóval megérte a szenvedést :)

  VálaszTörlés
 2. Szerintem is megérte:) Persze nem a legjobb minőségűek, de attól még cukik ott a polcon.

  VálaszTörlés
 3. EGyébként igazából nem lett volna semmi baj azzal az előadással, mert érdekes volt meg minden, csak nagyon elhúzták, és bunkó volt az előadó.

  VálaszTörlés