2010. március 12., péntek

UsakumyaMindhármat azonnal akarom! Nem hiszem, hogy megtörtént, de eljött ez a korszak is: szeretnék egy macinyuszit! Régen nem szerettem az Usakumyákat, de aztán megkedveltem őket, amikor megláttam őket a Baby LP-kben. Olyan édesek telefondíszként! De én ennél többre vágyom. Majd ha lesz pénzem, megpróbálok egyet olcsón megszerezni.

Itt egy kis ismertetés az Usakumyákról (a 6-os Elyon, a 9-10-es Nana által szerzett információ).

Mit is kell tudni az Usakumyákról?

1, Világuralomra törnek.
2, Képesek átvenni az uralmat az őket birtokló lolita elméje felett. Szóval aki rászánja magát arra, hogy vesz egy Usakumyát, számítson arra, hogy utána már semmi sem lesz olyan, mint amilyen régen volt.
3, Különleges gondoskodást és sok szeretetet igényelnek.
4, Nem szeretik a huzatot. Érdemes őket éjszakára alaposan betakargatni.
5, Összesen négyféle Usakumya létezik: fehér (ez a leggonoszabb, bár védtelennek és ártatlannak tűnik), rózsaszín és fekete. Az ideák világában pedig van egy ideális, világosmentolzöld színű Usakumya, aminek a mi világunkban levők csak az utánzatai lehetnek.
6, A nagyobbakkal vigyázni kell, mert esetleg felfalhatnak. Ilyenkor jó, ha kéznél van valamilyen habcukorféleség, azt nagyon szeretik.
7, Ahhoz, hogy harmonikus kapcsolatot alakítsunk ki velük, elengedhetetlen, hogy legyen néhány loliruha a szekrényben. Amint megérkezik az Usakumya, érdemes elsőként megmutatni neki a lolita ruhákat.
8, Az Usakumyáknak ugyanúgy lelke van, mint a loliruháknak.
9. Az Usakumyák természetes élőhelyei a Baby boltok. Valaha az egész világon éltek szétszóródva Usakumyák, de manapság ezekbe a rezervátumokba vonultak vissza, mert csak ott van extrém magas cukiságfaktor. Azért nem az Angelic Pretty-t választották, mert az a Milky-chanoknak ad otthont, így már nem volt hely a macinyuszik számára.
10. Mindegyik Usakumyában ugyanannyi szellemi energia van. A kis Usakumyák - bár cukibbnak és sebezhetőbbnek tűnnek a nagyokhoz képest - ugyanannyira gonoszak, és ugyanakkorának hiszik magukat, mint a nagyok.

6 megjegyzés:

 1. Sakura, ez halálos XD.
  Annyira aranyos ez a post!
  Különösen a nagy Usakumya néz hipnotizálóan. XD

  VálaszTörlés
 2. Awww, Sakura <3

  amúgy ki lehet bővíteni még:

  9. Az Usakumyák természetes élőhelyei a Baby boltok. Ám valaha az egész világon éltek szétszórva Usakumyák, de manapság ezekbe a rezervátumokba vonultak vissza, mert csak ott van extrém magas cukiságfaktor.

  10. Az Usakumya, hasonlóan a kutyákhoz, többféle méretben előfordul, és ugyanúgy ahogy a kutyáknál, az összes méretű Usakumyában ugyanannyi "hormon" (vagyis szellemi energia) található. Ha a kis Usakumyák, mint a kiskutyák, cukibbnak és sebezhetőbbnek is tűnnek a nagyobbakhoz képest, ők ugyanannyira gonoszak, és ugyanakkorának hiszik magukat, mint a nagyok. Bezony.

  VálaszTörlés
 3. Áááááááááá :DDDD Bátor vagy, hogy mersz róluk írni!!~

  VálaszTörlés
 4. Az Usakumyák szeretik, ha figyelnek rájuk és népszerűsítik őket:)

  VálaszTörlés
 5. Jaaj, olyan édes ez a post~ ♥ És mostmár azt is tudom, hogyan kell gondoznom leendő Usakumyámat, majd amikor lesz. Mert lesz xD Akkor is lesz, én tudom :D:D

  VálaszTörlés
 6. Amint sikerül egyre összegyűjteni a pénzt, utána még megfigyelem a szokásait és azokat is leírom:)

  VálaszTörlés