2010. március 27., szombat

Új Bodyline táska


A Bodyline egy ideje semmi újjal nem rukkolt elő, most viszont itt van ez: a rózsaszínt kérem! A rózsaszínt!

9 megjegyzés:

 1. Awww... ha már igazi Sugary Carneval-ja nem lehet az embernek... =D
  Ha ebből lenne JSK én annak nagyon örülnék és szívesen megvenném a feketét de fogadjunk, hogy minimum 62 dollár lesz... -.-"

  VálaszTörlés
 2. Ez mindenkinek feltűnt. :D Van egy másik új táskájuk is, amin teáskancsók vannak és édességek, az is nagyon aranyos. :) Ha JSK lesz belőle akkor vagy a rózsaszínt, vagy a sárgát fogom megvenni. *_*

  VálaszTörlés
 3. A macis is aranyos szerintem, a harmadik fajta, de abból a ruha nyomi.
  Mindenki pónis lesz, ez nemééééééér T_____T Sztenderd ízlésem van >___<

  VálaszTörlés
 4. Ha már nem lehetünk AP klónok, akkor Bodyline klónok leszünk:) Én a szoknyával is megelégednék, ha lenne belőle, de majd még meglátjuk, attól függ, hogy néz ki a JSK vagy az OP.

  VálaszTörlés
 5. Már ha lesz egyáltalán :D Bár totebag-hez álltalában szokott lenni, csak fura hogy a táskát rakták ki előbb. De akkor legalább legyünk különböző színűek :D Én úgyis a fekete és a kék között filózom nagyon (bár inkább a feketét kéne, mert túl sok a kék cuccom már... de mindegy), neked a rózsi, Yakaiinak meg a fekete és akkor kevésbé vagyok klónok, ha a szín más :D

  VálaszTörlés
 6. Úgy van, nekem a rózsi tetszik legjobban:) Remélem nem lesznek túl drágák. Majd ha kirakják őket, megbeszéljük a közös rendelést:) Remélem, ruha is lesz hozzá:)

  Szerintem nem baj, ha sok kék cuccod van, illik hozzád. Én most kevesebb feketét akarok:)

  VálaszTörlés
 7. És akkor hogy szaporodnak a milky-k és az usakumyák???

  VálaszTörlés
 8. Az Usakumyák és Milkyk földöntúli erők sugallatára születtek meg. Mivel viszonylag kevés számú Usakumya és Milky él a Földön, ezért védettnek számítanak. Az Usakumyák és Milkyk belopják magukat a gyanútlan loliták szívébe, akik ezáltal mindenáron Usakumyát/Milkyt akarnak. Ezért a lolikban igény támad arra, hogy megmentsék őket a kihalástól, a Baby és a Angelic Pretty pedig rezervátumokat hoztak létre, ahol békében élhetnek egészen addig, amíg valaki jó pénzért meg nem veszi őket. Ezek a nagy márkák, látva, hogy a világ lolitái mennyire aggódnak az Usakumyákért, Milkykért, különleges módszerekkel, a legértékesebb alapanyagok segítségével és Mana-sama áldásával szaporítják őket. Amikor elkészülnek, ugyanolyanok, mint bármilyen plüssállat... ám amint egy lolita elhatározza, hogy nagyon szeretne pl. egy Usakumyát, az illető macinyuszi tudat alatt ezt megérzi. Tehát ahhoz, hogy a macinyuszi életre kelljen és kellően gonosz lehessen, ahhoz előbb az kell, hogy egy loli megszeresse őt... ekkor az Usakumya irányítása alá vonja a lelkét. A loli megkapja az Usakumyát, megmutatja más loliknak, akik ezután szintén Usakumyát akarnak, ami pedig arra biztatja a rezervátumokat, hogy még több Usakumya és Milky születhessen.

  VálaszTörlés