2010. január 13., szerda

Secret Shop zokni és új Angelic Pretty ruhák


Megérkezett a rózsaszín Secret Shop zoknim! Még karácsony előtt vettem, de csak most ért ide Hong Kongból. Milky-chan replika ^_^ Tudom, hogy a múltkor azt mondtam, Milky-chan utánozhatatlan, de ez a kis őzike a zoknin attól még aranyos. És a Secret Shop egy jó márka.

Hála az égnek eladtuk a régi, szovjet hűtőnket, amit már egy éve árultunk, de senki sem akarta megvenni. A régi, kipróbált orosz hűtők a legjobbak, csak sokat fogyasztanak. Nagy nehezen elkelt 5000 Ft-ért. Mintha érezte volna, hogy fel kell áldoznia magát az AP project kedvéért. Nagyjából 30 éve megvolt, szóval jóval idősebb nálam, úgyhogy kicsit hiányozni fog.

És ha már szóba került a kedvenc márkám: Angelic Pretty Sweet Doll jumperskirt: cukorfalat! Kicsit hasonlít a Ribbon Doll-ra, csak nincsenek rajta masnik, viszont olcsóbb. "Csak" 40 ezer forint. Van mentolzöld, lila, rózsaszín és sárga színben. Csak az nem tetszik, hogy az eleje olyan üres... a minimasni helyén egy óriásmasninak kellene lennie.

Egyébként az új Angelic Pretty ruha, a Powder Rose már előrendelhető. Szerintem nagyon szép: fehér, rózsaszín, sárga és fekete színekben kapható. Azt hiszem, a fehér és a rózsaszín a legszebb, feketében viszont egyáltalán nem tetszik. Pedig szeretem a feketét, de ez a minta valahogy nem passzol össze, akárhogy is nézem.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése