2010. január 22., péntek

Komplett sweet loli öltözet

A lolita öltözet összeállítása nem mindig egyszerű. Ha kevés ruhánk van, akkor azért, ha sok, akkor meg azért -> a bőség zavara ^_^ A lényeg, hogy a színek harmonizáljanak egymással. A képen mintymix látható, egy komplett sweet lolita öltözékben.

1. A loli nem loli alsószoki nélkül, és a szoknya/JSK sem fog szépen domborodni. Vannak olyan szoknyák/JSK-k, amelyekben van beépített tüll, de ez nem mindig elég. Ezek alá elég egy kisebb alsószoknya. De mindenképpen szükség lesz egy puffosabb alsószoknyára is.

2. A ruha lehet OP, vagyis one-piece dress. Azaz olyan ruha, aminek ujja van, ebben különbözik a JSK-tól (jumperskirt). A JSK alá blúz szoktak felvenni. Érdemes beszerezni legalább egy fehér blúzt. A képen a Miracle Candy JSK látható, alatta egy szép blúzzal, szintén az Angelic Prettytől.

3. A zokni lehet térdig érő, illetve OTK (over the knee, vagyis térd fölé érő). Hűvös időben harisnyát is fel lehet venni.

4. A cipő nagyon sokféle lehet. Egy sweet loli ruhatárában mindig van hely egy teaparti cipő számára. Nem muszáj Angelic Pretty vagy Baby márkájú cipőt venni, a képen látható Secret Shop is van olyan jó. Ezenkívül nagyon sok szép loli csizma is létezik, a hűvösebb napokra.

5. Ami a kiegészítőket illeti, van miből válogatni. Masnik, táskák, plüssök, ékszerek... a lényeg a harmónia! Szerintem mintymix ezt tökéletesen megoldotta. És nagyon tetszik a parókája is ^_^

Most bizonyára azt mondjátok, könnyű neki, mert megteheti. Ez végül is igaz, de kevesebb pénzből is össze lehet állítani egy aranyos sweet lolita öltözéket. Nézzétek meg a többi képet is!

Sugary Carnival

Dreaming Macaron

Melody Doll

Baby Parfait (szeretnék egy ilyen szoknyát feketében vagy fehérben)

Baby Parfait: nekem kell egy ilyen szoknya!

Baby Ice Cream JSK

1 megjegyzés:

  1. ohh kammie tényleg nagyon cuki^^és annyira mázlis...találkozott magával MAKIval és ASUKAval...xDD kétszeriis!!xDszívesen lennék a helyébe..de őis mondta ,hogy őis később vett sook AP meg BABY cuccotxD...bár most már 26 éves és már csaak AP kat hord...meg 1-2 babyt de írta,hogy inkább az APt választja a baby helyett...pedig a Babyis olyan cukiiiiiii *-----*

    VálaszTörlés