2010. január 26., kedd

Alice Csodaországban játék


Végre itt van, amire annyira vártam! Az Alice's Tea Cup Madness című játékban Alice szerepében vezethetjük a teaházunkat. Nem tehetünk mást, hiszen pénzre van szükségünk, különben sosem jutunk haza. A játékban felbukkannak a meséből ismert szereplők, hiszen mindannyian imádják a teapartikat. Miköben finomabbnál finomabb sütiket és teákat szolgálunk fel, a teaházunkat is fejleszthetjük. Akit esetleg érdekel, próbálja ki!

8 megjegyzés:

 1. Köszi! >.< Imádom az ilyenfajta játékokat, s elsőszámú Alice in Wonderland fan vagyok, szóval azt hiszem ez a játék lesz a kedvencem. :D

  VálaszTörlés
 2. Nekem is az egyik kedvencem ez a játék, olyan édes:)

  VálaszTörlés
 3. Letöltöttem... ez függőséget okoz... nem bírom abbahagyni... :D

  VálaszTörlés
 4. had krédezzem meg, nektek nem szokott egy kék képernyőt kiadni, amikor elindítjátok? :D mert nekem legtöbbször igen, és zavar hogy ujraindul tőle xD illetve fogalmam sincs hol tudom elmenteni ahol tartottam

  VálaszTörlés
 5. Nem kell elmenteni, mert ha létrehoztad a profilodat, akkor automatikusan megjegyzi, hol tartasz.
  Ezt a kék képernyő dolgot nem értem pontosan... mire gondolsz?

  VálaszTörlés
 6. Hát.... elindtínám a játlkot, és az esetek 80%ában szinte rögtön bead egy kék képernyőt, szép, fehér betűs angol szöveggel. a lényege nagyjából az, hogy valami olyat indítottam el, ami a windowsnak nem tetszett, így leállítja önmagát. Ha ez elösször történik, csak indítsam újra. Ha ez már a sokadik alkalom, töröljek minden újonnan telepített programot, ami okozhatja, ha szükséges, csökkentett módban, illetve értesítsem a rendszergazdát.
  =/
  Bár lehet ezt a vista miatt csinálja T_________T Pedig úgy eljátszanék vele! x3

  VálaszTörlés
 7. Értem, a kék képernyőre gondolsz a Playfirst logóval. Nekem XP van, de elvileg Vistán is mennie kellene. Ezek a minimum rendszerkövetelmények: 1,2 GHz, 256 MB ram, 3d kártya és minimum DirectX 7 kell hozzá, szóval nem értem, neked miért nem indul.

  VálaszTörlés