2009. december 8., kedd

Milky-chan Photoshoot


A képen egy amerikai lány látható, akinek most nagyon szeretnék a helyében lenni. Bevallom őszintén, egészen idáig a rózsaszín Milky-chan ruha volt a kedvencem, de ezek után erősen gondolkodom azon, hogyha egyszer összegyűjtöm rá a pénzt, mégis inkább a feketét veszem meg. Nézzétek meg ezeket a gyönyörű fotókat! A Milky-chan sál és a Milky-chan plüss elképesztően aranyosak! A csizma és a nagy masni is cuki, nem is beszélve a többi kiegészítőről. A teljes öltözék árát, mindennel együtt nagyjából 300 ezer forintra saccolom (a plüssök is nagyon sokba kerülhettek). Egyébként nekem a helyszín is nagyon tetszik, ahol a képek készültek, ráadásul az ősz a kedvenc évszakom.

Hamarosan az én képeim is felkerülnek, melyeken sailor loliként pózolok a Marine Rose JSK-ban. Természetesen egy jóval szerényebb konstrukciót láthattok majd. Remélem a sok fénykép közül legalább egy sikerült annyira jól, hogy fel merjem ide tenni.

2 megjegyzés:

  1. Jajj, ez a fotóshoot nekem is annyira tetszik! *-----* Ráadásul ez a lány (Faun, azt hiszem) mindíg nagyon aranyos a fotóin ^^"

    VálaszTörlés
  2. Igen, szerintem is! És két őzike még mindig jobb mint egy:)

    VálaszTörlés