2009. november 9., hétfő

Strapya World: a cukiság-webshop

A Strapya World egy nem mindennapi webshop: mindenféle cukiság megtalálható rajta. Az utóbbi évtizedben a japán kultúra részévé vált a mobildíszek használata. A Strapya világelső a mobiltelefonokkal kapcsolatos mütyürök gyártásában. A mottójuk a következő: "From Japan to you, We Bring Cell Phone Straps to you with Love", innen az elnevezés is: Strapya. Emellett természetesen más ajándéktárgyakat is találhatunk a honlapjukon: kulcstartókat, párnákat, ékszereket, matricákat, elektromos kütyüket.

A vásárláshoz regisztrálni kell. Mielőtt bármire is elszánnánk magunkat, érdemes elolvasni a FAQ-ot. Az árakat yenben és dollárban is feltüntetik, a Paypal-lal dollárban kell fizetni. Ami a szállítási költséget illeti, a normál posta kb. 1000 Ft-ba kerül (ez egyáltalán nem sok), az EMS ennek a duplája, viszont a csomagunk gyorsabban érkezik, és legalább biztosítva van. Utóbbit akkor érdemes választani, ha nagyobb összegben rendelünk. A vásárlással egyébként pontokat gyűjthetünk, melyeket később felhasználhatunk: 1 pont = 1 yen! Ez végül is nem egy nagy összeg, de ha sokat vásárolunk, jelentős kedvezményre tehetünk szert. Nagyon jó cuccok vannak, érdemes szétnézni, főleg most, hogy jön a karácsony ^ _ ^


1 megjegyzés:

 1. Szia!
  Segítséget szeretnék kérni... mi is rendelnénk az oldalról, de kicsit tanácstalanul állunk a rendeléshez. Milyen kártyával lehet rendelni? Dombornyomott, vagy jó a sima is? Ha kisebb dolgokat rendelünk, és az olcsóbb póstaköltséget választjuk, akkor is lehetnek nyugodt éjszakáink? A vámnál van valami fennakadás?
  Előre is köszi a segítséget. Email címem: bellablack@vipmail.hu
  Nagy segítség lenne ha tudnál válaszolni!
  Még egyszer köszi!

  VálaszTörlés